Kysely lepakoita hoitaville

Suomen lepakkotieteellinen yhdistys toteuttaa kyselytutkimuksen vahingoittuneiden tai muuten avun tarpeessa olevien lepakoiden hoidosta Suomessa.

Kysely on suunnattu lepakoita hoitaville tahoille. Näitä ovat muutamat eläintarhat, SEY Suomen eläinsuojelu ry:n alla toimivat vapaaehtoiset sekä muutamat muut yhdistykset, eläinhoitolat ja yksityishenkilöt.

Kyselyn tavoitteena on kerätä ensimmäistä kertaa perustietoa lepakoiden hoidosta Suomessa: mm. lepakoiden määrä, lajisto sekä tilanteet, joissa lepakot ovat tarvinneet apua.

Tavoitteena on myös selvittää, mitkä kaikki tahot antavat apua ja tehdäänkö asiassa yhteistyötä. Kyselyssä selvitetään joitakin toimintatapoja (esim. varautuminen tarttuviin tauteihin) sekä toiminnan resursseja ja kehitystarpeita.

Kysely toteutetaan verkkokyselynä 25.3. – 10.4.2024 välisenä aikana. Yhteenveto tuloksista on tarkoitus työstää toukokuun loppuun mennessä. Tuloksista on hyötyä myös EUROBATS-sopimuksen työssä aihepiiriin liittyen.

Lisätietoa kyselystä antaa Riitta Vikberg.

Yhteydenotot sähköpostitse: hoitokysely(at)lepakko.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *